Ozzy keikalle Hartwall Areenaan 24.2.2019!

ozzy2018

Black Sabbathin ”viimeisestä” Suomen keikasta kirjoittaessani esitin epäilyni siitä että onkohan sittenkään kyseessä viimeinen keikka. No, voi olla että Black Sabbath on oikeasti siirretty telakalle, mutta Ozzy sen sijaan on omasta puolestaan tehnyt näistä ”viimeisistä” keikoista taidetta, joka menee jo melkein huumoriosastoon.  Vai mitä mieltä olette näistä tiedoista?   Ozzy aloitti 26 vuotta sitten (sic!) kiertueen joka kantoi nimeä No More Tours 1.  Sitten kun hän ei tällä nimellä enää ”kehdannut” jatkaa, alkoi uusi kiertue jonka nimi oli No More Tours 2 ! Tämän ”viimeisen” kiertueen on määrä jatkua vuoteen 2020 saakka ja veikkaanpa että jos Ozzylla terveyttä riittää niin sen jälkeen Ozzylla alkaa kiertue No More Tours 3…

Hieman tragikoomiselta vaikuttaa myös Ozzyn viimeaikaisten Suomen keikkojen mainostus. Ozzy nimittäin esiintyi  Hyvinkään Rockfestissä 6.6.2018 ja keikkaa mainostettiin näyttävästi ”Ozzyn viimeisenä Suomen konserttina”. No, mitä tapahtuikaan? Kolme kuukautta myöhemmin Live Nation ilmoittaa että Ozzy tulee Hartwall Areenan keikalle 24.2.2019!

Harri Huhtanen 2018

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s