YES Suomessa 12.5.2020 ! -siis 2022 ?

Päivitys 21.3. ja 26.11.2020 ja 16.3.2021Nyt Myös YESin 2021 keikka Suomessa on peruuntunut. Tämä ilmenee bändin kotisivulta, Lippu.fi sen sijaan jostain syystä roikuttaa keikkailmoitusta edelleen, vaikka keikka on siis jo peruttu. Korvaavaa Helsingin keikkapäivämäärä ei ole vielä ilmoitettu. Keikka toteutuu jos Luoja ja erityisesti kuningas Korona sen joskus tulevaisuudessa sallivat!

yes2020

Kuten aikaisemmin totesin on legendaarinen YES-yhtye jakaantunut nykyään kahdeksi bändiksi: toisessa esiintyvät kosketinsoittajaguru Rick Wakeman ja bändin alkuperäinen solisti Jon Andersson ja  toisessa soittaa samoin kaksi alkuperäisjäsentä eli kitaristi Steve Howe ja rumpali Alan White.  Tämä jälkimmäinen bändi on nyt ilmoittanut tulevansa keikalle Helsingin Circukseen 12.toukokuuta 2020. Liput tulevat myyntiin Lippupisteessä jo keskiviikkona 30.lokakuuta 2019 ja koska Circukseen mahtuu vain noin tuhat kuulijaa myydään keikka todennäköisesti nopeasti loppuun. Lisätietoja aiheesta täällä:

https://www.rumba.fi/uutiset/progelegenda-yes-saapuu-nykykokoonpanossaan-suomeen/

Harri Huhtanen 2019  ( + päivitykset 2020 ja 2021)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s