MAUSTETYTÖT – osa 14

Maustetyttöjen kolmas albumi (katso: osa 13) odottaa edelleen valmistumistaan, vaikka jo vuosi sitten he ilmoittivat sitä tekevänsä apurahan turvin. Sen sijaan syksyllä 2021 julkaistiin melko yllättävä uutinen siitä, että Maustetytöt aloittaa yhteistyön legendaarisen Agents -yhtyeen Esa Pulliaisen kanssa. Jo silloin luvattiin paljon yhteiskeikkoja kesälle 2022, mutta en tuoreeltaan kirjoittanut aiheesta koska silloin vielä Korona jylläsi pahimmillaan eikä ollut mitään varmuutta siitä toteutuvatko edes kesäkeikat 2022. Niitähän heille on nyt sovittu jo 20!  Nyt huhtikuussa 2022 alkaa kuitenkin vahvasti näyttää siltä että kesäkeikat 2022 toteutuvat suunnitellusti, joten on syytä julkaista tämä pitkään panttaamani uutinen.  

Ohessa tietoja Maustetytöt X Agents EP:stä:  

Ja tässä taustatietoja Pulliaisen ja Maustetyttöjen yhteistyökuviosta:

https://www.is.fi/musiikki/art-2000008759081.html

Harri Huhtanen 2022

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s