ABBAN PALUU ! -osa 2

Abba oli kahden ruotsalaispariskunnan kollektiivi, joka teki 1970-luvulla trendikästä musiikkia ja nousi lopulta yhdeksi maailman suosituimmista bändeistä. He raivasivat tietä anglomaissa myös muille ruotsalaisartisteille, koska Abban jälkeen Ruotsia pidettiin jonkin aikaa popin ”suurvaltana”. Jopa Led Zeppelin kävi levyttämässä viimeisen albuminsa Tukholmassa.  Kuvassa Abban pariskunnat vuonna 1978.

abba1978

Kaksi vuotta sitten kirjoitin ABBAN paluusta. En ole tässä välillä päivittänyt juttuani, koska olen ajatellut että kirjoitan päivityksen vasta sitten kun paluu ja sen päivämäärä on varma. Nyt näyttää siltä että Abban paluu siirtyy, siirtyy ja siirtyy eli siksi päätin tehdä tämän välipäivityksen. Bändi on äänittänyt lisää kappaleita ja alkaa vaikuttaa siltä että jossain vaiheessa saadaan ainakin uusi Abba -albumi. Kiertueeseen en usko ennen kuin sen näen realisoituvan. Mutta todennäköisyys sille että uusi Abba -levy jossain vaiheessa ilmestyy on melko suuri, muutenhan bändiltä menisi uskottavuus kun tällaisia lausuntoja vuodesta toiseen antavat.

https://www.stereogum.com/2072392/new-abba-songs-2020/news/

Ja täällä lyhyt kertaus Abban historiasta, erityisesti ”mystisen” Agnetan osalta.

https://www.is.fi/viihde/art-2000006463144.html

Harri Huhtanen 2020

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s