RUISROCK 40 VUOTTA!

(Nythän Ruisrock on jo saavuttanut 46 vuoden iän ja siksi onkin mielenkiintoista seurata miten ennustukseni toteutuu? Tuo 50 vuottahan tulee täyteen jo vuonna 2020!) 

rrjulistep1Ruisrockilla on juhlavuosi. Ruisrock on jatkunut yhtäjaksoisesti Ruissalon kansallispuistossa jo 40 vuoden ajan. Juhlan kunniaksi järjestäjät lupasivat KAIKILLE yli 70-vuotiaille ILMAISEN sisäänpääsyn. Silti 30.000 hengen yleisöstä vain 40 ikävaatimuksen täyttäneistä lunasti tuon ilmaislipun. Mitä tästä voimme päätellä? Joko sen, että rockin harrastajat eivät elä kovin vanhoiksi tai vaihtoehtoisesti sen, etteivät ennen vuonna 1940 syntyneet ole kovin kiinostuneita Ruisrockista. Rockin yhteydessä yleensä puhutaankin sodan jälkeisen sukupolven musiikista. Luulenpa, etteivät Ruisrockin järjestäjät enää 10 vuoden kuluttua uskalla uusia tempaustaan, koska silloin ilmaislippulaisten määrä voisi jo kohota paljon suuremmaksi.

Harri Huhtanen 2010

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s