Levyliike Kaakko, Turku

PÄIVITYS 6.10.2019. Yksi hieno levydivari on taas joukosta poissa! Kaverini oli  viikonloppuna käynyt osoitteessa, jossa Kaakko on toiminut jo useamman vuoden ajan. Liikettä ei enää ollut ja kun hän tuon kertoi tarkistin heti oliko liike päivittänyt netti- tai facebook-sivujaan. Ei ollut, nettisivuja ei enää edes löytynyt eikä sähköpostiosoitekaan toiminut. Liikettä ei myöskään löytynyt enää Fonectan yritysrekisteristä. Toiminta on siis loppunut. Harmi, sillä Kaakossa oli erittäin hienot levykokoelmat…

20-02-0920005

10 LEVYLIIKE KAAKKO, TURKU

http://www.kaakko.fi/
info@kaakko.fi
Puutarhakatu 28
20100 Turku
puh: 045 6509 822
Avoinna: Ke-Pe 12-18

 Tarkastuspäivämäärät   Pe 12.9.2014  ja  La 27.9. 2014

 Helsingin jälkeen aloitin kotikaupunkini levydivarikierroksen Levyliike Kaakosta, joka oli sinnitellyt Portsan liepeillä 1990-luvulta lähtien. Jostain merkillisestä syystä en ollut koskaan aikaisemmin käynyt liikkeessä, vaikka monta kertaa olin ollut aikeissa sinne mennä. Itse liiketila oli kovin riisuttu, mutta levyjä arviolta noin  40 m2 huoneistossa oli yli 7000 kappaletta!  Kaakko ei keskity rokkiin, vaan sieltä saa kaikkea mahdollista musiikkia.  Vinyylivalikoimat ovat todella monipuoliset. Perusrock -valikoimat eivät ehkä olleet yhtä kattavat kuin esim. Helsingin Black & Whitessa tai Keltaisessa Jäänsärkijässä, mutta kompensaationa levykaukaloista löytyi perusrokin lisäksi runsaasti klassista,  etnoa, bluesia, countrya, jazzia, elokuvamusiikkia, folkia, 1950-luvun rock’n’ rollia, progea, elektronista musiikkia jne. En keski mitään genrea, jonka levyjä ei Kaakosta löytyisi! Iloisia yllätyksiä oli paljon. Levykaukalot sijaitsivat väljästi eli levyjen selailu oli mukavaa. Löysin monia harvinaisia 1960-luvun vinyylejä, joita en aikaisemmin ollut nähnyt missään ja mikä parasta hintataso oli selvästi edullisempi kuin Helsingissä!  Nopeasti olin kerännyt 10 levyä kainalooni. Kassalla myyjä oli hyväntuulinen ja palvelualtis ja vastaili auliisti kaikkiin kysymyksiini. Myös klassisen ”alennustestini” hän läpäisi kirkaasti, sillä alennusta sain reilusti. Hieno liike!  Ainoa mikä minua Kaakossa huolestuttaa on asiakkaiden puute. Sen vajaan tunnin aikana jonka liikkeessä vietin ei siellä käynyt lisäkseni kuin yksi asiakas ja hänkin tuli myymään levyjä, ei ostamaan. Kaakon valikoimat olivat niin hienot että palasin liikkeeseen pari viikkoa myöhemmin jatkamaan shoppailuani! Kuten yllä olevasta päivityksestä huomaatte, on Kaakko nykyisin auki enää kolmena päivänä viikossa. Sääli, sillä juuri tällaisille liikkeille toivoisin menestystä!

Pisteytys:

  1. Tuotevalikoima 1.25 (max 2)
  2. Tuotteiden hinta‑laatusuhde 1.75 (max 2)
  3. Tuotteiden asettelu ja liiketilan yleinen viihtyisyys / toimivuus 0.75 (max 1)
  4. Henkilökunnan palveluasenne 1 (max 1)

Kokonaispisteet: 4,75 / 6. 

Sanallinen arvio:  ERITTÄIN HYVÄ !

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s