Bob Dylanille kirjallisuuden Nobel -palkinto 2016! -Take 2

bob-dylan-nobel-peace-prize-ldDylanin voitto on mannaa myös amerikkalaisille, sillä aikaa on kulunut peräti 23 vuotta siitä kun amerikkalainen kirjailija / lyyrikko on viimeksi saanut kirjallisuuden Nobelin!

Suurin merkitys Dylanin palkinnolla lienee kuitenkin siinä ,että nyt myös akateemisissa piireissä on virallisesti tunnustettu ,että jopa rock-lyriikka voi olla yhtä laadukasta kuin painetut runokirjat ja romaanit.  Ja kun lukee esim. Dylanin julkaistuja lyriikka-teoksia niin on helppo todeta, että Dylanin parhaat tekstit ovat todella korkealaatuisia myös painettuina. Monen artistin kohdalla kun on niin, että heidän lyriikkansa toimivat kyllä erinomaisesti live-tilanteessa eli musiikin kera, mutta eivät enää painettuina.

Bob Dylan Wins Nobel Prize In Literature: 1st American To Win In 23 Years

20161013hh

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s