Bob Dylanille kirjallisuuden Nobel -palkinto 2016! -Take 3

nobel-prize-300x295Amerikassa oli aamuyö kun Ruotsin Nobel – komitea tuli tiedotusvälineiden eteen ja julkaisi tiedon siitä, että Dylan on voittaja. Koska Dylania oli esitetty Nobel -komitealle palkinnon saajaksi jo yli 20 vuoden ajan harva varmaan uskoi että hän nytkään saisi Nobel -palkintoa, mutta niinpä vaan sai!  Nyt kun Suomessa alkaa yö on Amerikassa päivä ja vähitellen Amerikassa aletetaan ymmärtää mitä on tapahtunut. Guardian päivittää johtavien amerikkalaisten taiteilijoiden ja poliitikkojen kommentteja Dylanin palkinnosta. Tyypilliseen tapaansa Dylan ei (tietääkseni) ole antanut mitään haastattelua vielä. Eikä hän tarvitsekaan: hänhän voitti. Teot puhuvat puolestaan.

https://www.theguardian.com/books/live/2016/oct/13/nobel-prize-in-literature-2016-liveblog

20161013hh

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s