Bob Dylanille kirjallisuuden Nobel -palkinto 2016! -Take 4

image

Dylan esiintyi torstaina 13.10.2016 Las Vegasin Cosmopolitan hotellissa. Konsertinjärjestäjät olivat olleet nopeita ja ehtineet valmistaa samana päivänä jättikokoisen ulkomainostaulun (Billboard), joka oli pystytetty hotellin edustalle. Konsertissa yleisö odotti henkeään pidättäen mitä Dylan sanoisi historiallisen voittonsa johdosta. Ensimmäistä kertaa KOSKAAN rockmuusikko oli saanut palkinnon joka aina on jaettu vain huippurunoilijoille ja kirjailijoille.  Mutta Dylan onkin Dylan. Hän harvoin tekee sitä mitä hänen odotetaan tekevän. Hän tekee sen minkä haluaa ja silloin kuin haluaa. Siksi Dylan ei maininnut konsertissa mitään palkinnostaan. Samana päivänä Nobel -komitean edustaja oli kuumeisesti yirttänyt saada Dylania puhelimeen, mutta sekään ei onnistunut. Ainoa jonka he tavoittivat oli Dylanin kiertuemanageri, joka totesi, ettei Mr. Dylan kommentoi asiaa tässä vaiheessa!

http://www.irishtimes.com/culture/music/bob-dylan-makes-no-mention-of-nobel-prize-at-las-vegas-concert-1.2829616

20161015hh

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s