Bob Dylan: Indio, Kalifornia, Empire Polo Club 14.10.2016

maxresdefault_liveDesert Tripin toisen viikonlopun konserttien sarjan avasi Bob Dylan bändeineen perjantai-illalla 14.10.16. Uusia encore -biisejä lukuunottamatta Dylanin settilista oli sama kuin edellisenä viikonloppuna. Nettikommenteista päätellen kaikki olivat riemuissaan siitä, että Dylan soitti kolmen vuoden tauon jälkeen encoressa Like A Rolling Stonen. Mutta  Dylan ei olisi Dylan, jos hän päästäisi yleisön näin helpolla!  Niinpä hittibiisin perään hän soitti vielä Shadows In The Night -albumilta (2015) kappaleen WhyTry To Change Me Now. Tätä kappaletta  satunnaiset konserttikävijät tuskin kovin hyvin tunsivat!  Kuvia ja kommentteja Dylanin jälkimmäisestä Indion konsertista täällä:

http://www.sbsun.com/arts-and-entertainment/20161014/everything-you-need-to-know-about-bob-dylans-return-to-desert-trip?source=topstoriesrot

20161016hh

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s