Chuck Berry, 90 vuotta – julkaisee uuden albumin 2017!

4368560Neil Young aikanaan lauloi: ”rock’n’roll will never die!” Chuck Berry on tietääkseni vanhin kuuluisista, edelleen elossa olevista, alkuperäisistä  rockartisteista. Hän nousi suosioon jo 1950-luvulla, mutta keikkailee edelleen harvakseltaan. Viimeksi Chuck on tietääkseni esiintynyt vuonna 2014. Siksi monille tulikin suurena yllätyksenä kun Berry paljasti lokakuussa 2016, täyttäessään kunnioitettavat 90 vuotta, että häneltä ilmestyy uutta materiaalia sisältävä albumi vuonna 2017!  Jos tästä tulee totta, on kyseessä Chuckin ensimmäinen uusi  studioalbumi 38 vuoteen!  Alla linkki uutiseen:

Chuck Berry Announces First Album In 38 Years On 90th Birthday

20161229hh

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s