Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band 50v! Juhlajulkaisu ilmestyy 26.5.2017!

The Beatlesien yksi kaikkein tunnetuimpia albumeja on vuonna 1967 ilmestynyt Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band. Tänä vuonna albumi täyttää siis 50 vuotta ja juhlan kunniaksi Beatlesit julkaisevat levystä uudet juhlapainokset. 26. toukokuuta 2017 ilmestyy mm.  kahden cd:n/vinyylin Deluxe-versiot sekä hulppea Super Deluxe -boksi, joka käsittää neljä CD:tä, DVD:n ja Blu-Rayn. Mukana on levy stereona sekä monona, ennen levyä julkaistuja singlejä kuten Strawberry Fields Forever ja Penny Lane, kaikki studio-otot levyn kappaleista sekä videomateriaalia kuten ennen julkaisematon The Making of vuodelta 1992 ja 144-sivuinen kirja. Pakettiin sisältyy siis yhteensä 34 kappaleen verran aiemmin julkaisematonta materiaalia.

Juhlajulkaisun uudesta stereomiksauksesta vastaavat Beatlesin edesmenneen luottotuottaja George Martinin poika Giles Martin yhdessä Sam Okellin kanssa.

20170406hh

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s