SAMMAKKA-POP, TAMPERE

sammakka12 SAMMAKKA-POP, TAMPERE
sammakkapop.com

Itsenäisyydenkatu 8
33500 Tampere
puh. 050-3737392
avoinna:  ma-pe 11-19, la 11-16

Tarkastuspäivämäärä   Pe 20.3.2015

Kun Tampereen rautatieasemalta kävelee Tullikamarille ja jatkaa siitä Itsenäisyydenkadulle löytyy numerosta 8 Sammakka-Pop -niminen kahden veljeksen ylläpitämä äänilevydivari. Sammakan liiketila on varsin pieni, korkeintaan 20m2. Levyt on järjestetty genreittäin, perinteistä rokkia löytyy kiitettävän paljon ja ilmeisesti valikoimien vaihtokin on aktiivista, koska osastolla ”viimeksi tulleet” on kymmenittäin levyjä.  Ihastun heti Svartin komeaan uusintajulkaisuun Wigwamin legendaarisesta Being (1973) -levystä. Tupla-albumin kotelo on järeä ja mukana on paksulle paperille painettu tyylikäs 20-sivuinen kirjanen, jossa on sanoitusten lisäksi Jukka Gustavssonin uusi esipuhe vuodelta 2014. Kaikkiaan ostettavaa löydän 100 euron edestä. Tinkiminen sujuu mallikkaasti eli veljekset suhtautuvat harvinaiseen käteisasiakkaaseen kunnioittavasti. Kaikki muut maksavat korteilla. Minä maksan aina käteisellä ja haluan alennuksen.

Sammakasta jää aika hyvä fiilis. Liikkeen levyvalikoimat eivät ole maailman tai edes Suomen tai edes Tampereen parhaat, mutta liikkeen sisustus on jotenkin kodikas ja vetovoimainen. Veljekset kunnostavat ja myyvät myös vanhoja äänentoistolaitteita ja 1970-luvun vintagelaitteet antavat mukavan lisävärin liikkeelle.

Pisteytys:

  1. Tuotevalikoima 1 (max 2)
  2. Tuotteiden hinta‑laatusuhde 1 (max 2)
  3. Tuotteiden asettelu ja liiketilan yleinen viihtyisyys / toimivuus 0.75 (max 1)
  4. Henkilökunnan palveluasenne 0.75 (max 1)
Kokonaispisteet: 3,5 / 6.      Sanallinen arvio:  melko hyvä !

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s