Oasis Turussa kesällä 2000

Liam ehti näkyä Turussa aika paljon myös ennen ja jälkeen Ruisrock -keikan. Hän oli Hamburger Börsissä, Dynamossa ja aamulla sitten Börsin viereisessä hampurilaisbaarissa!  Voitteko kuvitella? Oasis oli siihen aikaan maailman suosituin bändi, mutta Liam liikkui kaupungilla kuin kuka tahansa turkulainen (tosin taisi hänellä olla se henkivartija mukanaan).

Lehdistön luoma kuva Liamista pahana poikana ja aroganttina rockstarana ei tosielämässä pitänyt lainkaan paikkaansa, sillä kun tapasin hänet oli hän äärimmäisen kohtelias, laittoi nimmarin kaikkiin Oasis -vinyylilevyihin, jotka olin ottanut mukaani ja lisäksi kehui kovasti Turkua ja turkulaisia. Hän oli aito englantilainen Gentleman!

Alla linkki Suomen TV:n uutisiin kesältä 2000:

20170606hh

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s