Neil Young: Children Of Destiny 2017

Neil peruutti hiljattain Australian kiertueensa ja huhuttiin että hän olisi vakavasti sairas. Sen jälkeen asiaa ei ole uutisoitu, mutta ilmeisesti hän ei kuitenkaan ole niin sairas etteikö pystyisi jatkamaan työntekoa. Tässä todisteena Neil julkaisi Facebook-sivullaan 4.heinäkuuta 2017, Amerikan itsenäisyyspäivänä, kaksi uutta videota. Toisessa hän esitti suuren jousiorkestetin kanssa live-version uudesta kappaleestaan Children Of Destiny. Toisessa videossa sama kappale kuultiin visualisoituna versiona, jossa kamera kiersi ympäri maailmaa näyttäen luontoa, sotaa, väkijoukkoja, lapsia jne. Vaikka Trumpia ei videossa manittu nimeltä lienee selvää, että kappaleessa vihanlietsojalla tarkoitettiin Trumpia ja hänen hallintoaan.

Tämä on tyypillistä Youngia. Hän ottaa kantaa politiikkaan ja siksi myös Facebookissa hän saa osakseen ihailua ja halveksintaa. Pitää muistaa että Trump voitti vaalit ja siksi Amerikassa miljoonat hyväksyvät hänen politiikkansa.   Mutta Young on aina ollut oman tiensä kulkija ja hyvä niin. Ja hienoa, jos huhuttu sairaus ei ollutkaan niin vakava kuin aluksi oletettiin.    Lainaan tähän vielä sen mitä Young kirjoitti Facebookissa 4.7.2017:

Friends:
Thanks so much for your response to Children of Destiny! This is a heartfelt message to people all around the world, our home. We hope this song resonates with you and gives you strength to know that you are not alone. Resist those who lash out against our positive message with name calling and negativity. We are concerned for our Democracy, Environment and Freedom. Nothing will ever stop us from standing up. We gathered together on the full moon to record our song. Here is a new video of that moment!
Love and Respect, celebrate Interdependence! 

Neil 

Long May You Run, Mr. Young! Alla olevan linkin avulla voitte katsoa uuden videon:

20170707hh

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s