The Doors: Isle Of Wight 1970, osa 2

isle of wight 1970

Doorsien konserttisopimus koski esiintymistä 29.8.1970, mutta rockpiireissä ei olla kovin tarkkoja työajoista eli käytännössä Doorsien vuoro tuli vasta klo 02 eli oltiin jo hyvän matkaa seuraavan päivän puolella eli koko setti soitettiin itse asiassa 30.8.1970. Uudella DVD:llä pitäisi olla leikkaamaton konsertti. DVD:llä setin kesto on 84 minuuttia. Valojen suhteen oli myös sekaannusta, koska bändille ei oltu kerrottu että heidän pitäisi tuoda omat valolaitteet mukaan ja niinpä koko konsertti soitettiin pelkän punaisen spottivalon varassa!  Ennakkotietojen mukaan DVD:llä on myös 17 minuutin kestoinen dokumentti.

Harri Huhtanen 2017

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s