Brian Eno: Music For Installations (2018)

Exploded Packshot - MFIDeluxe

Brian Enon ura on pitkä ja monipuolinen. Hän nousi maineeseen  vuonna 1971 perustamansa Roxy Musicin riveissä.  Hän erosi kuitenkin yhtyeestä jo kaksi vuotta myöhemmin ja siirtyi soolouralle, joka on jatkunut näihin päiviin saakka. Enon levyt eivät ole keikkuneet listojen kärjessä, mutta ovat olleet erittäin laadukkaita ja siksi hänelle on oma uskollinen fanipohjansa ja heidän ansiostaan hän on pystynyt jatkamaan levyjen julkaisua.  Eno on ollut erittäin tuottelias eli vuoteen 2018 mennessä hän on julkaisut yli 40 soololevyä! Näistä tosin suuri (eurooppalainen)  yleisö tuntee vain vinyylikauden eli 1970- ja 1980-luvun levyt.  Eno on saanut mainetta myös tuottajana. Hän on ollut tuottamassa U2n ja Coldplayn levyjä.

Nyt ENO on ilmoittanut Facebook -sivullaan julkaisevansa toukokuussa 2018 kokoelman, joka sisältää paljon julkaisematonta materiaalia. Alla ENO:n Facebook -sivulla julkaistu uutinen:

Released on May 4th 2018, ‘Music For Installations’ is an extensive collection of new, rare and previously unreleased Brian Eno recordings from his critically acclaimed audio-visual installations covering the period 1986 to the present. Available as 6 CD and 180GM 9 LP box sets and as a limited, highly collectable super-deluxe 6-CD set. Each edition includes an original Eno essay and for the deluxe CD, a unique, individually numbered Plexiglass cover book.

CD Box Set: https://BrianEno.lnk.to/MFI

Vinyl Box Set: https://BrianEno.lnk.to/MFI-VinylBoxSet

Super Deluxe Edition: https://BrianEno.lnk.to/MFI-SuperDeluxe

Harri Huhtanen 2018

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s