Kirppis Center Länsikeskus, Turku

kirppiscenterlänsikeskus22  Kirppis Center Länsikeskus

Viilarinkatu 4,  20320 Turku
Puh. 02-5369500
Avoinna:  Ma – Pe 10-18 ja La-Su 10-16

Tarkastuspäivämäärä  Pe 4.5.2018

Turun Manhattanin Kirppis Centerin sisarliike sijaitsee Turun Länsikeskuksessa ja myös se on auki viikon jokaisena päivänä. Myyntistrategia on sama kuin Manhattanilla eli myyjät maksavat myyntipöydästä viikkovuokraa 30e ja myydyistä tuotteista paikan omistaja vähentää lisäksi 5% provision. Kokonaisuudessaan kauppatila on yli 1000 m2 ja myyntipöytiä on yhteensä 210. Väärinkäsitysten välttämäiseksi todettakoon, että levyosaston osuus tästä kaikesta on korkeintaan tuollaiset 10-20 m2.  Tämäkin on siis levyjen ”kylmämyyntipiste”, mutta tosin aika kodikkaasti sisustettu, sillä seinillä on julisteita ja monelaista muutakin rekvisiittaa tunnelmaa luomassa. Täälläkin CD:t ovat erittäin edullisia, hintahaarukka on 2-10e. Vinyylit maksavat selvästi enemmän. Maksusysteemi on sama kuin Manhattanilla eli valitut tuotteet viedään pääkassalle, joka laskuttaa ”tuotteet” tarrakoodien mukaan. Eli henkilöpalvelua ei ole ja siksi siitä taas huonot pisteet *. CD valikoimat ovat kiitettävän laajat, myös vinyylejä löytyy sadoittain. Kaikkiaan hyllyissä on useampi tuhat levyä. Tällä kertaa pelaan riskillä ja ostan ensi sijaisesti sellaisten artistien tuotantoa, joita minulla ei vielä ole. Ostan muutaman jopa aivan tuntemattoman esittäjän levyn. Myöhemmin paljastuu, että toinen näistä levyistä, A Girl Called Eddy, on varsinainen timantti!

Pisteytys:
Tuotevalikoima 1 (max 2)
Tuotteiden hinta‑laatusuhde 1 (max 2)
Tuotteiden asettelu ja liiketilan yleinen viihtyisyys / toimivuus 0.5 (max 1)
Henkilökunnan palveluasenne 0.25* (max 1)

Kokonaispisteet: 2,75 / 6.
Sanallinen arvio: Parannettava löytyy !   

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s