Bob Dylanin Oseanian kiertue 2018, osa 2

Dylanin Aasian / Oseanian kiertue on käynnistynyt. Kaksi ensimmäistä keikkaa olivat Soulissa, Etelä-Koreassa (27.7.) ja Niigatassa, Japanissa (29.7.). Kolmas keikka on parin päivän päästä Taipeissa, Taiwanissa.  Kahden ensimmäisen keikan perusteella vaikuttaa siltä että Dylanin vuonna 2015 alkanut ”Sinatra-kausi” olisi viimeinkin ohi, sillä kahdessa ensimmäisessä konsertissa kuultiin vain yksi Sinatra-biisi. Nykyinen settilista on melko samankaltainen kuin se oli vuoden 2014 loppupuolella sillä erotuksella että 1960-luvun klassikkojen osuus on taas kasvussa eli setin kappaleista 30-40% on 1960-luvulla julkaistuja. Muut vuosikymmenet ovat tasaisemmin edustettuina. Aika näyttää mennäänkö koko kiertue tällä ”kaavalla”.   Alla vielä mainittu keikat, jotka Dylanin toimisto on lisännyt alkuperäiseen, toukokuussa julkaistuun keikkakalenteriin:

27.07.18   Seoul, South Korea – Olympic Gymnastics Arena
02.08.18   Taipei, Taiwan – International Convention Center
14.08.18   Melbourne, Australia – Margaret Court Arena

HH20180731

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s