Onko Robert Plantin uusi bändi Saving Grace?

Pienessä walesilaisessa Sparc Theatressa koettiin  suuri yllätys kun 26.tammikuuta 2019 lavalle astelikin pienen paikallisbändin vierailevana tähtenä itse legendaarinen Robert Plant! plantsavinggrace2019

Robert Plant on todellakin yllätysten mies!  En edes  muista miten monta kertaa hän on vaihtanut säestysbändiä 40 vuotta kestäneen soolouransa aikana.  Hän on saavuttanut viime vuosina suurta live-suosiota ja tehnyt hyviä levyjä Space Shifters – bändin kanssa, mutta nyt huhutaan että hän olisi taas vaihtamassa bändiä!  Tulevan kesän keikkoja myydään kuitenkin edelleen Ticketmasterissa Robert Plant And Space Shiftersien nimellä, joten  voi olla että tämä uusi Saving Grace -kokoonpano on vain lyhytaikainen kokeilu?  Robert Plantin virallisella kotisivulla kun ei ole mitään mainintaa uudesta bändistä.  Tarkempia tietoja tästä yllättävästä tammikuun Saving Grace -keikasta on täällä:

https://www.antimusic.com/news/19/February/08Led_Zeppelins_Robert_Plant_Debuts_New_Band.shtml

Harri Huhtanen 2019

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s