Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese – osa 2

dylanrollingthunderfilm

Dylanin The Rolling Thunder Revue – kiertue (RTR) käsitti 57 konserttia kahdessa osuudessa 30.10.1975 –  25.5.1976 välisenä aikana. Dylanin kanssa kiertueella esiintyivät myös Joan Baez, Roger McGuinn, Ramblin’ Jack Elliott, Bob Neuwirth, Mick Ronson, T-Bone Burnett, Scarlet Rivera, David Mansfield, Steven Soles, Rob Stoner, Howie Wyeth  ja monet muut.

Nyt on varmistunut että uusi Scorsesen RTR-elokuva julkaistaan 11.-12. kesäkuuta 2019 valituissa kaupungeissa eri puolilla maailmaa. Julkaisulistalla ovat mm. Lontoo, Pariisi, Bologna, L.A., New York, Washington D.C., Nashville, Philadelphia, San Francisco, Boston, Austin, Dallas, Houston, Portland, Tulsa, Tempe, Chicago, Cleveland, Minneapolis,  Sydney.  LA:ssa ja New Yorkissa teatteriesitykset jatkuvat vielä 12.6.19 jälkeenkin. Pääasiallinen levityskanava on kuitenkin Netflix joka on tiettävästi ostanut elokuvan oikeudet.

Harri Huhtanen 2019 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s