HASSISEN KONE 2020 ! – osa 4

provinssi2020

Provinssin festivaali on viimeinen paikka josta pystyy vielä ostamaan lippuja Hassisen Koneen kesän 2020 paluukeikoille!

https://www.provinssi.fi/uutiset

 

Marraskuussa 2019 Hassisen kone ilmoitti yllättäen tekevänsä lyhyen kiertueen kesällä 2020. Bändihän on hajonnut jo 1982 ja on tehnyt sen jälkeen vain pari keikkaa Joensuussa eli käytännössä tämä merkitsee sitä että he palaavat lavoille 40 vuoden tauon jälkeen!

Kesäkiertueen 2020 ensimmäiset kolme klubikeikkaa järjestetään Joensuun Kerubissa ja ne myytiin loppuun alta aikayksikön. Seuraava keikka bändillä on Seinäjoen Provinssissa ja sinne ilmeisesti lippuja vielä saa (tosin vähiin ovat nekin käymässä heidän tiedotteensa mukaan).

Tampereen Ratina -stadionin liput menivät vauhdilla, muutamassa tunnissa niitä myytiin yli 20 000 kappaletta ja nyt tammikuussa 2020 bändi ilmoittaa kotisivuillaan että Ratina on loppuunmyyty! Yleisön pyynnöstä bändi heltyi järjestämään vielä kaksi lisäkeikkaa kotirintamalle eli Joensuun Kerubiin. Nämä keikat ovat tiistaina 16.6.20 ja keskiviikkona 17.6.20. Tänään kun katsoin varaustilannetta näytti siltä että myös nämä lisäkeikat on nyt loppuunmyyty. Bändi esiintyy siis Kerubissa yhteensä viitenä perättäisenä iltana. Minulla on liput viimeiselle eli lauantain keikalle.

Harri Huhtanen 2020

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s