Nick Masonin Saucerful Of Secrets, Kulttuuritalo, Helsinki 8.6.2021 ! -> 19.5.2022 !

Päivitys 31.3.2021. Ja Korona EI suostunut jättämään Eurooppaa rauhaan. SOS-bändin keikka siirtyy jälleen vuodella! Uusi keikkapäivämäärä on 19.toukokuuta 2022.

Päivitys 15.5.2020. Masonin konsertille on viimeinkin järjestynyt uusi päivämäärä eli kesäkuuksi 2020 sovittu konsertti siirtyy melkein vuodella ja jos Korona suostuu jättämään Euroopan rauhaan, niin Mason nähdään SOS-bändeineen Kulttuuritalossa  8.kesäkuuta 2021. Jo ostetut liput käyvät uuteen konserttiin sellaisenaan. Onneksi näin!

Pari vuotta sitten raportoin tällä palstalla Masonin uudesta Saucerful Of Secrets (SOS) -bändistä. Tuolloin oli vielä epäselvää onko kyseessä pysyvämpi projekti vai ainoastaan muutamaa keikkaa varten kasattu. Nyt on käynyt selväksi että kyseessä on ihan oikea bändi, sillä vuosina 2018-2019 he ovat tehneet jo yli 70 keikkaa Euroopassa ja Amerikassa. Lisäksi bändiltä ilmestyy livealbumi Live At The Roundhouse 18.syyskuuta 2020. Keikka on taltioitu  toukokuussa 2019 Lontoossa .

SOS-yhtyeen keikkojen piti jatkua huhtikuussa 2020, mutta Korona-pandemia aiheutti sen että Mason joutui perumaan Euroopan kiertueensa. SOS -yhtyeen piti tulla myös Suomeen, tarkemmin sanoen Helsingin legendaariselle Kulttuuritalolle 12.6.2020. Liput tulivat   myyntiin helmikuussa 2020 ja onnistuin ”välittäjäni” avulla hankkimaan 2.rivin paikat permannolta. En tiedä miten paljon lippuja on vielä jäljellä vai onko ollenkaan, mutta laitan tähän nyt kuitenkin linkin jonka avulla pääsee suoraan myyntisivulle:

https://www.tiketti.fi/nick-mason-s-saucerful-of-secrets-kulttuuritalo-helsinki-lippuja/68157

Harri Huhtanen 2020

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s