Bob Dylanin Japanin kiertue 2020 ! -PERUTTU!

dylanjapancancelled

Dylan on perunut äärimmäisen vähän keikkoja urallaan eikä hän olisi nytkään perunut, mutta järjestäjät peruivat ja siksi Dylanin huhtikuinen Japanin kiertue ei toteudu.

The Never Ending Tourin on määrä jatkua kesäkuussa Amerikassa, mutta johtuen tämän Korona -pandemian aiheuttaman tilanteen epävarmuudesta en listaa niitä jo sovttuja keikkoja nyt vielä tänne. Listaan ne vasta sitten kun voin olla varma että kiertue toteutuu. Voi hyvinkin olla että myös USA:ssa suuret yleisötilaisuudet perutaan pidemmäksikin aikaa.

Alla UDO Artists -yhtiön virallinen tiedote, jolla he peruivat Dylanin keikat Japanissa.

BOB DYLAN SHOWS in JAPAN CANCELED
Please read this statement from UDO ARTISTS, INC.:
“Given the situation of the widespread Coronavirus, our Prime Minister has requested that we cancel or postpone all forthcoming concerts or events in late March and beyond. We are so sorry to cancel the shows, but in the interest of Public Health and Safety, we are left with no alternative. Therefore we have regrettably decided to cancel the upcoming Bob Dylan concerts here in Japan scheduled April 1 – April 24. We will look to rebook the shows in the future.” ~ UDO Artists, Inc.

Harri Huhtanen 2020

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s