Korona ja matkat

Korona, the king of the world has changed everybody’s life everywhere!

Korona_Wuhan_nettiinOlimme länsimaissa jo kovin tottuneet siihen että milloin tahansa voi mennä minne tahansa (paitsi Pohjois-Koreaan). Maailma oli avoin, liikenne vapaata ja lennot halpoja.  Minäkin olen jo monet vuodet tehnyt 4-6 ulkomaanmatkaa vuodessa ja käynyt jatkuvasti myös Helsingissä. Tämä kaikki on nyt muuttunut!  Suurin osa maailman maista on sulkenut rajansa. Suuret ja aikaisemmin vakavaraiset lentoyhtiöt harventavat lentojaan päivä päivältä yhä enemmän ja taistelevat olemassaolostaan konkurssin partaalla.   Tässä tilanteessa tänne kirjoittamani ”matka-blogi” ehkä saa uutta nostetta, vaikka en olisikaan halunnut että se tapahtuu näin. Matkailu on lähikuukausina harvinaista herkkua ja tällä hetkellä jopa täysin pysähtynyt. Ja mitä mieltä olisikaan matkustaa Italiaan tai Espanjaan, jossa kadut ovat autioita ja kaikki paikat kiinni ja ihmisiä kuolee päivittäin kuin kärpäsiä.  Juuri tällä hetkellä Suomi on hyvä paikka olla ja elää, jopa rikas naapurimme Ruotsi on paljon ”vaarallisempi”.

Parempia aikoja odotellessa!

Harri Huhtanen 2020 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s