HASSISEN KONE 2020 ! – osa 5

hassisenkone2021

Hyvää kannattaa odottaa! Korona pakotti HK:n siirtämään keikat peräti vuodella eli jos Korona ensi vuonna  jättää meidät rauhaan niin pääsemme vihdoinkin silloin todistamaan HK:n keikkoja viereisen päivitetyn keikkailmoituksen mukaan.

P.s. huomaan nyt että koko artikkelin otsikko on ”väärin”, mutta en lähde sitä nyt jälkikäteen muuttamaan, koska alun perin tarkoitus oli siis järjestää nämä samat keikat 2020 ja sehän on historian kannalta tärkeää tietää miksi asiat muuttuivat, sillä voi olla ettei kukaan parin kolmen vuoden päästä enää muista mitä aikanaan tarkoitti termi ”Korona-aika” .

Harri Huhtanen 2020

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s