Bob Dylan: Rough and Rowdy Ways: listasijoituksia maailmalla – osa 1

Nykyään alkaa olla niin ,että joka kerta kun Dylan julkaisee omia sävellyksiä sisältävän albumin on se merkkitapaus maailmalla, sillä nämä julkaisukerrat muuttuvat yhä harvalukuisemmiksi. En silti usko, että tämä RARW -levykään on maestron viimeinen uusia sävellyksiä sisältävä albumi, mutta monet varmaan ajattelevat niin, koska tämäkin levy on menestynyt erittäin hyvin suuressa maailmassa. Alla ensimmäisen viikon listasijoituksia eri maissa:

dylanrough2020cdsSaksa 1
Irlanti 1
Uusi-Seelanti 1
Norja 1
UK  1
Skotlanti 1
Hollanti 1
USA 2
Australia 2
Belgia 2
Ruotsi 3
Italia 4
Suomi 14

Minulle ei ollut yllätys Suomen huono sijoitus. Vaikka Dylan on keikkaillut Suomessa lukuisat kerrat niin jostain syystä Dylanin levyt eivät vieläkään uppoa suomalaisyleisöön yhtä hyvin kuin esimerkiksi Neil Youngin levyt.  No, ehkäpä Dylanin suuruus joskus tulevaisuudessa ymmärretään myös täällä peräpohjolassa.

Harri Huhtanen 2020  

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s