Gentle Giantin paluu ETÄNÄ!

Nyt se on sitten tapahtunut. Gentle Giant on tehnyt reunionin mitä ei koskaan pitänyt tapahtua tai siis…reunionin ETÄNÄ! Kyseessä on Korona-aikana suosituksi tullut mosaiikkivideo, joissa muusikot esiintyvät samanaikaisesti eri puolilla maailmaa ja esitys rakentuu näistä eri lokaatioissa tallennetuista palasista. Tavallaan ajattelinkin että upean Unburied Treasure (2019) boksin julkaisun jälkeen jotain uutta tapahtuisi ja tämä on ehkä eniten  mitä nyt voi tapahtua, koska USA:ssa ja Britanniassa Korona-tilanne on edelleen kovin huono. Mielenkiintoista nähdä tekeekö bändi oikean reunionin sitten kun tämä Korona pandemia on ohi. Voitte siis sitä odotellessa fiilistellä bändin musiikkia kuuntelemalla tätä uutta yhteisvideota jonka tekoon on osallistunut suuri joukko sekä amatti- että amatöörimuusikkoja. Kappaleen rytmitys ja videon editointi on taidokasta ja tässä videossa tulee hyvin esille se mistä ”alku -Gentle Giantissa” oli ja on kysymys eli monimutkaisia ja jännittäviä sointukulkuja, useita tempon ja rytminvaihdoksia ja suuri joukko erilaisia soittimia käytössä yhdellä biisillä kuitenkin siten että kokonaisuus pysyy hyvin kasassa ja lopputulos on ylevä!

Harri Huhtanen 2020

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s