Bob Dylan: Rough and Rowdy Ways (2020)

dylanroughlaulut00Yksi Dylanin sankareista on nuorena kuollut Jimmie Rodgers (1897-1933), jota pidetään amerikkalaisen countrymusiikin isänä (The Father of Country Music). Jimmie ehti levyttää vuosina 1927-33 yli 100 kappaletta, joista yksi on nimeltään My Rough & Rowdy Ways. Todennäköisesti Dylan on siis halunnut muistaa sankariaan valitsemalla uuden albuminsa nimen hänen laulunsa mukaan.

Kahdeksan vuotta Tempestin (2012) jälkeen Dylan on jälleen julkaissut hienon studioalbumin. Rough and Rowdy Ways (2020) on tasaisen laadukas, kuten muutkin Dylanin 2000-luvulla julkaisemat levyt. Koska kyseessä on jälleen merkittävä julkaisu, arvioin tämänkin levyn laulu laululta kuten tein Tempestin kohdalla.

Harri Huhtanen 2020

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s