YÖ- yhtyeen loppu? -osa 8

Yön tarina jatkuu. Näillä näkymin Suvi Teräsniska tekee sittenkin keikkoja Yön kanssa jo tässä kesällä. Edelleen jätän nämä listaamatta, koska tilanne muuttuu koko ajan. Voitte seurata Suvin osalta tapahtumia täältä:

https://warnermusiclive.fi/artistit/suvi-terasniska

Jussi Hakulinen sen sijaan siirsi suosiolla suurkeikkansa ensi vuoden helmikuuhun. Tosin viimeisimmän tiedon mukaan hän esittäisi Yön kappaleita jo nyt kesällä Porissa. Satakunnan Kansa kirjoitti aiheesta näin:

“Porissa Hakulista pääsee kuitenkin kuulemaan jo tänä kesänä. Hän esiintyy Rakastajat-teatterin järjestämällä akustisella soolokeikalla Kulttuuritehdas Kehräämössä 8.7. sekä samassa paikassa porirockin legendojen kolmessa Alaston kaupunki -yhteiskonsertissa 24.–26.8. “

On tämä hämmentävää kun artisitit soutavat ja huopaavat näiden keikkojen kanssa, mutta toisaalta ymmärrän sen hyvin, koska myös viranomaismääräykset muuttuvat koko ajan. Täältä voi ostaa lippuja noille Hakulisen ensi vuoden suurkeikoille:

https://www.viimeinenvarietee.fi/

Harri Huhtanen 2021                 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s