Rolling Stones: Sixty Stones Europe 2022

En usko että Rolling Stones on ainoa anglobändi joka on keikkaillut jo yli 60 vuotta. Valitettavasti on kuitenkin niin, että valtaosa niistä bändeistä jotka aloittivat keikkailun jo  varhaisella 1960-luvulla ja jotka jatkavat edelleen joutuvat esiintymään pienissä baareissa. Ainoa 1960-luvun bändi joka enää kilpailee live-suosiosta Rollareiden kanssa on The Who, joka  on tänä vuonna aloittanut USA:n kiertueen pitkän Korona-sulun jälkeen. Rollarit kiersivät jo syksyllä 2021 USA:ssa ja tulevat nyt kesällä 2022 myös Eurooppaan ja kun Jaggerilta jälleen kerran kysyttiin onko tämä nyt sitten se viimeinen rollari-kiertue niin taas kerran hän vastasi, että mikäli se hänestä riippuu niin ei ole. Jagger on korkeasta iästään huolimatta edelleen hyvässä kunnossa ja arvioi voivansa jatkaa keikkailua vielä monta vuotta. Tulevaisuuttahan ei voi ennustaa, mutta lähitulevaisuutta ehkä voi eli uskon, että rollareille buukattu Euroopan  kesäkiertue 2022 toteutuu suunnitelman mukaan. Rollarien suosiosta kertoo hyvin suurten esiintymisareenoiden lisäksi se, että liput näille keikoille ovat varsin kalliita. Kaikki vähänkin paremmat paikat maksavat 200-400e! Lisäksi rollarit eivät tällä kertaa tule Suomeen. Lähin rollari -keikka on 31.7.22 Tukholmassa ja sielläkin liput ovat hyvin kalliita. Lisätietoja rollarien kesäkiertueesta ja lippujen hinnoista löytyy täältä:  

Harri Huhtanen 2022

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s