Nick Mason’s Saucerful Of Secrets livenä 2022!

Nick Masonin Saucerful Of Secrets (SOS) -yhtye joutui Korona-pandemian vuoksi  perumaan kaikki vuosien 2020 ja 2021 keikkansa. Samalla tuleva Helsingin keikkakin siirtyi alkuperäisestä päivämäärästä peräti kahdella vuodella. Tänä vuonna SOS pääsi kuitenkin viimeinkin jatkamaan vuonna 2019 pahasti kesken jäänyttä maailmankiertuettaan. Lähes kolmen vuoden pakollisen Korona -tauon jälkeen SOS aloitti vuoden 2022 kiertueen Dublinissa 13.4.2022 . Settilistaa oli jonkin verran uudistettu vuoden 2019 jälkeen. Alla mainitut  kappaleet ovat mukana uusina:

Candy and a Currant Bun – tätä varhaista kappaletta Pink Floyd tai kukaan sen jäsenistä ei ole esittänyt vuoden 1967 jälkeen!

Burning Bridges  – tätä vuoden 1972 Obscured by Clouds -albumin kappaletta Pink Floyd tai kukaan sen jäsenistä ei ole koskaan aikaisemmin esittänyt livenä.

Echoes – tätä vuoden 1971 Meddle -albumin kappaletta ei ole esitetty livenä vuoden 2006 jälkeen, jolloin Gilmour esitti sitä omalla kiertueellaan.

Dublinin jälkeen SOS on esiintynyt jo 20 kertaa Irlannissa, Englannissa ja Skotlannissa. 14.5.22 bändi konsertoi Tanskan Randersissa ja 16.5.22 Kööpenhamissa. 17.5.22 on vuorossa konsertti Oslossa ja jos mitään ihmeellistä ei tapahdu niin torstaina 19.5.2022 näemme vihdoinkin, kolmen vuoden odotuksen jälkeen, Masonin ja kumppanit Helsingin Kulttuuritalon lavalla!  

Harri Huhtanen 2022

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s