HASSISEN KONE LIVENÄ 2022 !

Hassisen Kone Billnäsissä, Karjaalla 28.5.2022.

Nyt vähän sisäpiiritietoa: Hassisen Kone esiintyi jo 20.toukokuuta 2022 Tavastialla, mutta se oli salainen keikka eli liput eivät tulleet julkiseen myyntiin vaan paikalle kutsuttiin ainoastaan bändin lähipiiriläisiä sekä musiikkimaailman vaikuttajia ja lehdistön edustajia. Setlist FM:n mukaan  nämä biisit (ainakin) Tavastialla kuultiin:  Hassisen koneRappiollaTällä tielläKulkurin iltakaljaLevottomat jalatSyöksylaskijoita kaikki tyynni

Samaisen Setlist FM -sivuston mukaan toinen lämmittelykeikka oli Karjaalla, Billnäsin Ruukilla 28.toukokuuta  ja siellä ilmeisesti soitettiin koko tuleva setti ainakin yhden paikalla olleen raportoijan mukaan:

https://www.setlist.fm/setlist/hassisen-kone/2022/kelmu-verstas-billnas-karis-finland-5bb49f40.html

Virallisesti Hassisen Kone aloittaa Comeback -minikiertueensa kuitenkin vasta TÄNÄÄN (21.6.22) Joensuussa ravintola Kerubissa .  Kerubin keikkoja jouduttiin lisäämään, koska ne loppuunmyytiin niin nopeasti. Lopputulemana bändi soittaa koko Juhannusviikon Kerubissa eli ti, ke, to, pe ja la.  Kaikki nämä viisi keikkaa on loppuunmyyty eli Koneen comebackiä on ainakin Joensuussa odotettu hartaasti. Seuraavaksi Kone esiintyy Provinssirockissa  Seinäjoella (2.7.22) ja minkiertueen päättää suurkeikka Tampereen Ratinan stadionilla (30.7.22).

Harri Huhtanen 2022

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s