HASSISEN KONE LIVENÄ 2022 ! -osa 7

Keikkapäivä -osa 3

Ismo Alanko Joensuun Kerubissa 25.6.2022.

Olen vuosien varrella nähnyt TV:ssä monia Ismo Alangon keikkoja erilaisten kokoonpanojen kanssa sekä tietysti myös hänen soolokeikkojaan.  Ne sisältävät kieltämättä joitain hienoja hetkiä, mutta Kerubin kokemuksen perusteella täytyy sanoa että kyllä Ismo on parhaimmillaan Hassisen Koneen kanssa! Valitettavasti kaikki merkit viittaavat siihen, että tämä Hassisen Koneen vuoden 2022 comeback jää näihin seitsemään keikkaan, sillä eräässä haastattelussa Ismo kertoi että hänellä on jo syksyksi uusia projekteja tulossa. Ismo ei halua ratsastaa vanhoilla hiteillään, vaikka suuri yleisö sitä selvästi haluaisi.   

Kerubissa Ismo hikoili, joi paljon kivennäisvettä ja silminnähden nautti suuresti esiintymisestä nuoruuden bändikaveriensa kanssa. Kinnusen veljekset bassossa ja rummuissa soittivat hienosti yhteen. Kiva oli myös vuosikymmenien tauon jälkeen kuulla Reijo Heiskasen tyylikästä kitarointia. Heiskanen on siitä erikoinen kitaristi, että hänen soolonsa ovat lähes minimalistisia, mutta istuvat hienosti Hassisen Koneen kokonaissoundiin. Jos Hassisen pääkitaristi olisi armoton tiluttelija, niin enpä usko että kappaleet enää kuulostaisivat yhtä hyviltä kuin miltä ne kuulostavat Heiskasen soittamana.  Hämmästyttävää oli myös havaita ettei Ismo ollut juurikaan muuttunut 40 vuodessa. Hän oli kuin Michael Monroe  eli näytti edelleen, 60-vuotiaana, nuorelta rokkarilta.  

Text and Photo: Harri Huhtanen 2022

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s