MAUSTETYTÖT -osa 17

Maailman onnellisin kansa meni suoraan listaykköseksi!

Aki Kaurimäki diggaa Maustetyttöjä ja pyysi heidät mukaan tulevaan elokuvaansa!

Tässä maassa on ollut paljon nuoria naisartisteja, joita aluksi hypetetään ja jotka aluksi menestyvät valtavan hyvin ja saavat lehdistön tuen. Sitten parin vuoden jälkeen käykin niin että tulee uusi nuori naisartisti jota hypetetään ja joka menestyy valtavan hyvin ja saa lehdistön tuen ja se edellinen ei enää menestykään eikä saa enää lehdistön tukea.

Maustetytöt nousivat omaperäisillä kappaleillaan ja tyylillään valtavaan suosioon vuonna 2019 ja aluksi lehdistö suorastaan palvoi heitä. Mutta sitten tuli Korona, joka vei heiltä keikat melkein kahdeksi vuodeksi ja kun vielä kolmatta levyä jouduttiin odottamaan aika pitkään niin alkoi vähän vaikuttaa siltä, että Maustetyttöjen suosio olisi hiipumassa. Yhteistyö Agents -bändin kanssa ei näyttänyt paljon auttavan asiaa.

Niinpä kun tänään sunnuntaina 26.3.2023 julkaistiin Suomen virallinen levynmyyntilista niin oli mielenkiintoista nähdä, miten kansa noteeraisi viikko aikaisemmin ilmestyneen Maustetyttöjen kolmannen albumin.  Ja katso: kansa on puhunut!  Maustetyötöt menivät suoraan sekä fyysisen että striimilistan kärkeen!     

Tiedoksi vielä että Masutetytöt on parhaillaan laajalla Suomen kiertueella eli sekä pohjoisessa, etelässä, idässä että lännessä heidät voi nähdä ja kuulla livenä lähellä omaa kotipaikkakuntaa.

Tarkempia tietoja heidän kiertueestaan täällä: https://www.maustetytot.fi/

Harri Huhtanen 2023

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s