Gdansk-Olsztyn 25.-29.4.2016

olsztyn011

Joku on voinut ihmetellä miksi artikkelien julkaisuun tuli viikon tauko. Se ei johtunut materiaalin ja ”innon” puutteesta, vaan siitä yksinkertaisesta ”hidasteesta” että olin koko viikon Puolassa. Tämä oli jo kuudes Puolan matkani. Uutena kohteena tällä kertaa oli n. 200km päässä Gdanskista itään sijasitseva OLSTZYN, joka on Turun kokoinen varsin idyllinen kaupunki.   Olstzyniin on Gdanskista hyvät junayhteydet, matka kestää noin 2,5 tuntia eikä junalippu sinne maksa kuin 10e.

Harri Huhtanen 2016

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s