DIVARI KALEVA, Helsinki

kaleva1

01  DIVARI KALEVA, HELSINKI

http://divarikaleva.com/
Fleminginkatu 20
00510 HELSINKI
tel: 09 6856720
Avoinna: ma-pe klo 11-19
Tarkastuspäivämäärä Pe 25.4.2014
Kallion perukoilla, lähellä Linnanmäkeä sijaitsee aikaisemmin lähempänä ydinkeskustaa toiminut Divari Kaleva. Valtaosan liiketilasta täyttävät kirjahyllyt eli tässä divarissa äänilevyt eivät ole keskeisessä asemassa. Käytettyjä vinyylejä löytyy kuitenkin kaksi isoa hyllystöä. Ensimmäisessä niistä on sekaisin lähes kaikkien genrejen musiikkia ja toisessa on ehkä enemmän rokkia. Ensimmäisessä hyllystössä löydän levyjä, joita en ole koskaan aikaisemmin nähnyt: 1950-luvun amerikkalaisia viihde- ja countrylevyjä, rock-harvinaisuuksia ei kuitenkaan löydy. Toisessa hyllystössä on rokkia laidasta laitaan, mutta siitäkään ei mitään kovin kiinnostavaa löydy. Hinnat vaihtelevat enemmäkseen 3- 30e välillä, keskiarvo jäänee 10 euron tuntumaan. Lopulta päädyn ostamaan tarjouskaukalosta kasan 1-2 euron CD:eitä. Vietän liikkeessä noin tunnin. Asiakkaista tänä aikana käy vain muutama ja hekin lähinnä haluavat myydä tavaraa eivätkä ostaa. Kassalla saattaa olla liikkeen omistaja(?), noin 60-vuotias, ystävällinen ja huumorintajuinen mies. On selvästi mielissään siitä että ostan edes jotain! Liiketilat ovat siisteydeltään keskitasoa, plussaa tulee siitä, ettei vinyylejä ole pakattu hyllyihin liian tiivisti mikä on levyjen selailun kannalta aina erittäin tärkeä asia, valikoimat ovat monipuoliset, mutta kaikkiaan vinyylejä taitaa olla hyllyissä vain alle 1000 kpl ja lisäksi ne kärkilevyt eli kiinnostavat harvinaisuudet näyttävät ainakin rokin osalta loistavan poissaolollaan, hinnat ovat normaalia helsinkiläistä keskitasoa.
Pisteytys:
1. Tuotevalikoima 0.50
2. Tuotteiden hinta-laatusuhde 0.75
3. Tuotteiden asettelu ja liiketilan yleinen viihtyisyys / toimivuus 0.50
4. Henkilökunnan palveluasenne 0.75

Kokonaispisteet: 2,5 / 6

Sanallinen arvio: PARANNETTAVAA LÖYTYY

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s