Black Sabbath Helsingin Kaisaniemessä 7.7.2016!

black-sabbath-final-tour

Legendaarinen BLACK SABBATH on esiintynyt erilaisissa kokoonpanoissa useita kertoja Suomessa vuodesta 1983 alkaen. Bändi ilmoittaa, että tänä vuonna alkanut THE END -kiertue on yhtyeen viimeinen. Voi se ollakin, mutta silti vähän epäilen, sillä kovin monet bändit nykyään tekevät näitä jäähyväiskiertueita ja sitten taas muutaman vuoden kuluttua ilmoittavat jonkun tekosyyn sille ettei se edellinen kiertue oikeasti ollutkaan tarkoitettu viimeiseksi, vaan tämä seuraavahan sen piti olla! Tähän väliin hauska andekdootti tosielämästä. Kun Mick Jaggerilta kysyttiin 1980-luvulla eräässä haastattelussa pitääkö paikkansa että tämä heidän kiertueensa on nyt se viimeinen. Mick vastasi naureskellen, ettei hän ole KOSKAAN sanonut mistään heidän kiertueestaan että se on viimeinen, vaan koko tämä legenda viimeisestä rollarikiertueesta on lehdistön luomusta. Ja niin kävi eli rollarit kiertävät edelleen, vaikka tuosta haastattelusta on aikaa jo yli 30 vuotta!

Mutta Sabbathin kohdalla asia voi olla toisin, sillä totuus on kuitenkin se, että alkuperäisen Sabbathin miehet, jotka siis näillä näkymin nähdään Kaisaniemessä parin kuukauden päästä, ovat kyllä aika paljon sairastelleet viime vuosina, joten ihan hyvin voi käydä niin ,että kiertue jota EI oikeasti tarkoitettu viimeiseksi jääkin oikeasti sellaiseksi.

Nuorena tuli paljon kuunneltua Sabbathia, joten oikeastaan vähän erikoista, etten vielä koskaan ole ollut heidän keikallaan, mutta nyt kesällä 2016 aion korjata ”vahingon”, ennen kuin on liian myöhäistä…

20160502hh

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s