Panic Room, Helsinki

Saamani tiedon mukaan Panic Room lopetti toimintansa viime vuonna (2017).
Siksi siirrän tämän kirjoituksen kategoriaan ”toimintansa lopettaneet vinyylidivarit”.

d58c638e67f3be681a45272b4b0e6b4f

02 PANIC ROOM, HELSINKI
ari.tarkiainen@welho.net.
Fleminginkatu 4,   00530 Helsinki
Puh. 040 962 8250
Avoinna: Ke-Su  klo 12- 18

Tarkastuspäivämäärä   Pe 25.4.2014.

Kun jatkaa Divari Kalevasta matkaa Fleminginkatua pitkin kohti keskustaa ja pitää silmänsä auki, bongaa muutaman korttelin kävelyn jälkeen  pienen Panic Room divarin. Harvoin olen käynyt niin pienessä liikkeessä, en mitannut mutta arvioisin että liiketila oli alle 15m2. Pääasiassa myynnissä oli käytettyjä viinyylilevyjä (arvioin että niitä olisi nippa nappa tuo vaadittava 500 kpl), jonkin verran myös CD:eitä ja kirjoja.  Kannattaa huomata, että liike aukeaa vasta klo 12 eikä ole lainkaan auki Ma-Ti. Liike oli pieni mutta ”pippurinen” eli jo ensimmäisestä levykaukalosta aloin löytää mielenkiintoisia rock-albumeita 1960- ja 1970 -luvuilta. Hinnat olivat varsin kohtuullisia, osa levyistä jopa edullisia. Myyjä/omistaja, 50- 60-vuotias mies vastasi ystävällisesti kysymyksiini. Ostin puolessa tunnissa aika ison kasan levyjä, kaikkia en edes kirjannut ylös, mutta mukaan tarttui ainakin 10CC:n, Savoy Brownin, Kansasin, Blue Öyster Cultin ja John Lodgen levyt. Käynnistä jäi hyvä fiilis ja aivan varmaan joskus vielä poikkean liikkeessä uudestaan, jos vain toiminta jatkuu. Kovin hiljaista oli nimittäin myös Panic Roomissa, sillä käyntini aikana oli liikkeen ainoa asiakas.

Pisteytys:

  1. Tuotevalikoima 0.75
  2. Tuotteiden hinta‑laatusuhde 1.25
  3. Tuotteiden asettelu ja liiketilan yleinen viihtyisyys / toimivuus 0.75
  4. Henkilökunnan palveluasenne 0.75

Kokonaispisteet: 3.5 / 6

Sanallinen arvio: Melko hyvä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s