The Desert Trip 2016: tarkentavia tietoja

coachella-520x300The Desert Trip -festivaali, järjestetään kahtena viikonloppuna lokakuussa 2016 ja esiintymässä ovat artistit, jotka eivät paljon esittelyjä kaipaa: Bob Dylan, Rolling Stones, Neil Young, Paul Mccartney, The Who ja Roger Waters. Festivaalin nettisivulla paikan lokaatio jää vähän hämärän peittoon, samoin kuin festivaalin taustat. Siksi listaan tähän tarkentavia tietoja tapahtumasta.

11084845_341927166005572_969262569_nThe Desert Trip järjestetään Empire Polo Clubin alueella, Indion kaupungin lähellä. Indiossa on noin 70 000 asukasta eli se on Porin kokoinen kaupunki. Alueella on järjestetty jo useita vuosia tällaisia autiomaa-festivaaleja, mutta koskaan paikalle ei ole saatu näin legendaarisia esiintyjiä.

Indiosta on Los Angelesiin matkaa vähän yli 200km. Indion kaupunki on tänä vuonna myöntänyt festivaaliorganisaatiolle poikkeusluvan, jonka turvin he saavat ottaa alueelle ensimmäisenä viikonloppuna korkeintaan 125 000 ihmistä, toisena viikonloppuna turvarajaksi on määritelty 85 000 ihmistä.  Indion kapunki on laskenut että festivaalivieraat kartuttavat  kaupungin kassaa ainakin miljoonalla dollarilla. Järjestäjien riskit sen sijaan ovat aika suuret. Jos kävijöitä on alle 40 000 per viikonloppu tulee heille raskaat tappiot korkeiden artistipalkkioiden vuoksi. Ne he joutuvat maksamaan yleisömäärästä riippumatta.  Toisaalta lienee täysin varmaa ,että yllä manitulla artistikattauksella 40 000 raja menee rikki hetkessä. Ainakin järjestäjien nettisivuilla ilmoitetaan jo nyt että molemmat viikonloput on loppuunmyyty.

20160514hh

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s