Rolling Stones ”blues record” ilmestyy 2016!

1460053539_rolling-stones-2016

Todella pitkästä aikaa rollarit aikoo julkaista uuden studioalbumin. Edellinen, A Bigger Bang (2005) ilmestyi 11 vuotta sitten! Tämä on pisin levytystauko, jonka bändi on koskaan 54-vuotisella urallaan pitänyt. Uuden levyn nimeä ei vielä ole ilmoitettu, mutta rollarit on paljastanut äänittäneensä ainakin 11 blues-kappaletta loppuvuodesta 2015, lisäksi tänä vuonna bändi on purkittanut pari kappaletta Eric Claptonin kanssa. Myöskään levyn tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä kerrottu, mutta lehdistölle on ilmoitettu, että vielä tänä vuonna levy saadaan kauppoihin. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan mitä tapahtuu…

20160611hh

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s