Pink Floyd: The Early Years 1965-1972, 27 levyn boksi ilmestyy loppuvuodesta 2016!

pink-floyd-the-early-years-1967-to-1972-box

Pink Floyd julkaisee The Early Years 1965-1972 boksin  11.marraskuuta 2016. Boksissa on kaikkiaan 27 levyä: äänitteitä varhaisista TV- ja radio -esiintymisistä sekä Pink Floydin omasta arkistosta, mukana ovat myös Pink Floydin viisi ensimmäistä singleä, erilaisia muistoesineitä, yli 100 harvinaista valokuvaa jne.

The Early Years 1965-1972 boksissa on 10 CD:tä,  9 DVD:tä ja 8 Blu-ray levyä. Kappaleita on yhteensä 130 ja lisäksi boksilla on yli 14 tuntia kuvamateriaalia. Yli 20 kappaleista on aikaisemmin julkaisemattomia. Lisäksi boksilla on harvinaisia varhaisia konserttiäänitteitä, promofilmejä ja uusia miksauksia.

Boksi koostuu kuudesta yksittäisiä vuosia käsittelevästä kirjatyyppisestä pikkuboksista, jotka julkaistaan myös erillisinä vuonna 2017. Bonus -osa nimeltää  CONTINU/ATION julkaistaan kuitenkin vain isolla boksilla. Samanaikaisesti ison boksin kanssa julkaistaan 2 CD:n ”karvalakki”-versio isosta boksista.

20160808hh

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s