Bob Dylan: The 1966 Live Recordings 2016 – 36 Cd’s !

61y-8raizslAmazonin uutisoi että Bob Dylan julkaisee marraskuussa 2016 uuden 36 CD:n megaboksin, johon on kerätty kaikki säilyneet vuoden 1966 maailmankiertueen keikat! Dylania säestää näillä keikoilla legendaarinen kokoonpano: Robbie Robertson (kitara), Rick Danko (basso ja taustalaulu), Richard Manuel (piano), Garth Hudson (kosketinsoittimet) ja Mickey Jones (rummut).  Boksilla on yleisöääniteiden lisäksi korkeatasoisia, ennen kuulemattomia soundboard- ja CBS Mobile unit -äänitteitä. Ennakkotiedon mukaan boksin hinta on huomattavasti edullisempi kuin Cutting Edge -boksin.

20160927hh

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s