Helsinki 10.-12.11.2016 – osa 3

83e56e9dc0a63847fefbd74087805565Lauantaina 12.11.16 vierailin heti aamutuimaan Kampin keskuksen vieressä sijaitsevassa levykauppa Äxssä Fredikinkadulla. Vaikka valtakunnallinen levykauppa Äx myy ensisijaisesti uusia levyjä ovat he viime vuosina panostaneet kiitettävästi myös käyttyihin levyihin. Helsingin Äxstä tarkempi kuvaus myöhemmin sarjassani kaikki Suomen vinyylidivarit.

Ennen Turkuun paluuta ruokailu oli uudessa japanilais-korealaisessa ravintola Helmessä, joka sijaitsee japanese-coursemyös Kampissa, Eerikinkatu 14:sta. Ravintola oli saanut hyviä arvosteluja lehdissä ja netissä. Alakerrassa oli korealainen puoli, jossa asiakkaat valmistavat itse ruokaa pöytiin upotetuilla pannuilla.  Yläkerrassa tarjoillaan sekä kylmiä että lämpimiä japanilaisia annoksia. Takapihan lähtökohtaisesti kolkko, pitkänomainen huoneisto oli saatu sisustettua yllättävän viihtyisäksi. Alkuannokset olivat herkullisia, pääruokien taso oli vaihtelevampi. Seurueemme loppulasku oli varsin kohtuullinen eli juomineen hinnaksi tuli 30e/ henkilö.

Harri Huhtanen 2016

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Helsinki 10.-12.11.2016 – osa 3

  1. Missä on Winterlude-keskustelupalsta? Se oli suurelta osin oma blogisi, mutta oli siellä paljon muutakin kirjoitusta.

    Tykkää

  2. Tämä uusi Winterlude on rakenteeltaan erilainen kuin vanha, joka toimi foorumirakenteella. Odotan edelleen että Italiassa saisivat vanhan Winterluden takaisin verkkoon. Tämä uusi on siis selkeäämmin blogi, toki voi kommentoida näitä kirjoituksiani ja vastaan tarvittaessa, kuten nytkin.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s