Bob Dylanin Nobel -palkinto 2016 – Take 12

Nyt se sitten vihdoinkin tapahtuu!  Dylan on parhaillaan Tukholmassa aloittelemassa vuoden 2017 Euroopan kiertueen ensimmäistä keikkaansa ja joko sen jälkeen tai huomenna hän tapaa Nobel- komitean jäsenet ja vastaanottaa Nobel diplominsa sekä asiaan kuuluvan mitallin. 9 miljoonaa kruunua häneltä jää kuitenkin toistaiseksi saamatta, sillä se luovutetaan vasta kun palkinnon saaja on pitänyt puheen. Dylan ei sitä vieläkään tee, mutta on luvannut lähettää lautakunnalle videoidun puheen myöhemmin. Alustavan ilmoituksen mukaan viikonlopun tapaamiseen ei päästetä lainkaan yleisöä eikä lehdistöä eli paikalla ovat vain Nobel -komitean jäsenet sekä Dylan itse. Tarkkaa aikaa ja paikkaa ei myöskään ole paljastettu, jotta lehdistön poissulkeminen tilaisuudesta onnistuisi paremmin.

http://www.rollingstone.com/music/news/bob-dylan-to-accept-nobel-prize-this-weekend-w474019

hh20170401

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s