Yes onkin nykyään kaksi Yesiä!

Progejättiläinen Yes pääsi viime viikolla (7.4.2017) Rock and Roll Hall of Fameen. Yhtyeen alkuperäiset  muusikot ovat  kuitenkin nykyisin  jakautuneet kahteen ”leiriin”, joista molemmat ovat kiertueella kesällä 2017. Kitaristi Steve Howe ja rumpali Alan White kiertävät oman Yestival-projektinsa myötä Yhdysvaltoja elo–syyskuussa. Perustajajäsen ja laulaja Jon Anderson, kitaristi Trevor Rabin ja kosketinsoittaja Rick Wakeman puolestaan lähtevät elokuun lopussa omalle, 24 keikkaa käsittävälle Pohjois-Amerikan-kiertueelleen. Kokoonpanon nimi on iskevästi ”Yes featuring Jon Anderson, Trevor Rabin and Rick Wakeman”.

Alla Rick Wakemanin puhe Hall of Fame -gaalasta (alkaa seitsemän minuutin kohdalla):

20170411hh

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s