Neil Youngin Hitchhiker -albumi ilmestyy heinäkuussa 2017 !

Neil-Young-Hitchhiker-500x500Neil Young äänitti Hitchhiker albumin alunperin vuonna 1976, mutta jätti sen julkaisematta. Nyt   Diverse Vinyl – firman listoille on ilmaantunut uusi Young levy nimeltään Hitchhiker. Sivuston mukaan albumi julkaistaan heinäkussa 2017, kansikuva on tiettävästi Gary Burdenin luomus. Hitchhiker sisältää akustisia kappaleita, jotka Young äänitti Indigo Ranch Studioilla Malibussa. Aikaisemmin Young on kertonut tästä julkaisemattomasta levystä seuraavasti:

I spent the night there with David and recorded nine solo acoustic songs, completing a tape I called Hitchhiker.

It was a complete piece, although I was pretty stony on it, and you can hear it in my performances. Dean Stockwell, my friend and a great actor who I later worked on Human Highway as a co-director, was with us that night, sitting in the room with me as I laid down all the songs in a row, pausing only for weed, beer, or coke. Briggs was in the control room, mixing live on his favorite console.

Hitchhikerin epävirallinen kappalelistaus alla:

01 “Powderfinger”
02 “Hold Back The tears”
03 “Human Highway”
04 “Hitchhiker”
05 “Ride My Llama”
06 “Lookout For My Love”
07 “Lotta Love”
08 “Fontainebleau”
09 “Campaigner”

20170526hh

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s