Nick Cave

cave2992791cdfc6734f65760f7a1b94b5a7

Olen löytänyt uuden musiikillisen sankarin itselleni. Toki olin viimeisen parinkymmenen vuoden aikana törmännyt toistuvasti nimeen Nick Cave (s. 1957), mutta jotenkin sitten ei kuitenkaan tullut hankittua hänen levyjään. Tilanne muuttui kun hiljattain Suomen TV:stä tuli tuore Nick Cave -dokumentti. Sen innoittamana hankin sokkona levykaupa Äx’stä Nick Caven levyn No More Shall We Part (2001). Sehän osoittautui loistavaksi jo ensi kuuntelulla!  Pitänee ostaa pois ne muutkin Cave- levyt lojumasta sieltä Äx:n hyllystä.

Harri Huhtanen 2017

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s