David Gilmour: Live At Pompeii ilmestyy syyskuussa 2017 !

Gilmour-at-pompeii-15Viime kesäkuussa uutisoin David Gilmourin Euroopankiertueesta.  Heinäkuussa 2016 Gilmour palasi 45 vuoden tauon jälkeen Pompeiihin, jossa kuvattiin 1970-luvun alussa, tyhjässä amfiteatterissa legendaarinen Pink Floyd Live At Pompeii konserttielokuva. Legendaariseksi elokuvan teki kuvauspaikan lisäksi se erikoinen tosiseikka, että bändi soitti silloin tyhjällä Areenalla eli kuulijoina olivat vain Pompeiin muinaisten roomalaisten ”haamut” 2000 vuoden takaa!  Legendaarinen on myös tämä toinen konsertti, koska se on tiettävästi ensimmäinen kerta kun Italian viranomaiset ovat sallineet rockkonsertin tässä mystisessä rauniokaupungissa. Myös heinäkuun 2016 konsertti kuvattiin ja se ilmestyy syyskuussa 2017 ajalle tyypilliseen tapaan useassa eri formaatissa (4LP, 2CD, 2DVD, 1BD jne.). Laajin julkaisu käsittää Pompeiin konsertin lisäksi materiaalia myös Puolan Wroclawn konsertista sekä vuoden 2015 Etelä-Amerikan kiertueelta. Lisäksi on uutisoitu, että elokuva tulisi syksyllä myös maailmanlaajuisesti kertaluontoiseen teatteriesitykseen. Finnkino on luvannut esittää elokuvan 13.9.2017 peräti kymmenessä Suomen kaupungissa!  Tässä tarkempia tietoja alla olevan linkin avulla:

http://www.davidgilmourcinematickets.co.uk/

20170729hh

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s