Sting: The Last Ship – Turussa 2017!

stingtalo_auki_fbevent_0Turun kaupunginteatteri oli vuosikaudet remontissa, mutta avattiin uudestaan superkalliin, lopulta peräti 45 miljoonaa euroa maksaneen remontin jälkeen  syyskuussa 2017. Avajaistena vetonaulana oli Policesta ja menestyksellisestä soolourastaan tunnettu rocktähti STING, jonka kirjoittama musikaali The Last Ship oli valittu avajaiskauden vetonaulaksi. Ja myös maestro itse saatiin paikalle ja hän oli yllättynyt ja vaikuttunut esityksestä:

”I’m actually quite emotional. I just watched the Finnish production of the Last Ship and I cried at the beginning, I cried at the middle and I cried at the end. And it’s amazing, because I know the story, I know what is going to happen, but something about the play and the performances really moved me and so I’m in recovery right now,” Sting explains in a video interview.

Sting ei lopettanut tähän eli kysymys ei ollut pelkästä asiaankuuluvasta stingpic_5_3672197_k2442409_480kohteliaisuudesta vieraan maan näyttämötaiteilijoita kohtaan, vaan Sting jatkoi asian hehkutusta myös omalla nettisivullaan varsin näyttävästi:

http://www.sting.com/news/title/sting-moved-to-tears-by-finnish-language-version-of-his-musical/

(päivitys 15.1.2021: näköjään artikkeli on nyttemmin poistettu Stingin kotisivulta)

Tämän kirjoittajaan puolestaan vaikutuksen teki se ,että Sting kehui vuolaasti Suomen kieltä ”musikaaliseksi”. Tätä harvemmin kuulee, mutta jos tuon tason artisti niin sanoo, niin kai se on pakko uskoa. Laulujen käännökset on tehnyt Mikko Koivusalo, joka vastasi myös taannoisen Dylan-illan käännöksistä.

https://winterlude.fi/category/bob-dylan-tapahtumat-suomessa/

sting551409ff4

Jos  nyt kiinnostuitte, niin lippuja on edelleen saatavilla ja näytökset jatkuvat vuoden loppuun saakka! Alla olevan linkin avulla pääsette ostamaan lippuja.

http://teatteri.turku.fi/turun-kaupunginteatteri/ohjelmisto/viimeinen-laiva

Harri Huhtanen 2017

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s